Pages

Thursday, November 17, 2011

entry tentang esaimen

hari ini saya ada lagu untuk ditujukan ke hadapan esaimen yg dicintai.iaitu yg bertajuk "biar hati mencintai"..

kau..yg membuatku buntu
membuatku tak tentu
terus memikirkanmu
biar tiada jalanku..
jalanku...

cket2 dah la ye..

simptom2 yg dialami oleh mereka yg sedang kemaruk esaimen:
1. tak tidur malam
2. tak sempat nak makan
3. tak sempat update blog
4. tertekan kepala otak
5. buntu..xtahu nak fokus yg mana dulu
6. tak boleh jalan2..
7. selalu terkejar-kejar
8. letak status kat esaimen yg berbunyi begini..

situasi 1 :
"rase mcm nak kluar release tension je..arrrrrggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!"

situasi 2 :
"bersekang butir mata malam ini untuk menyiapkan esaimen"

situasi 3 :
"rasa nak putar waktu dunia utk menyiapkan esaimen yg bertimbun2, berbukit2, bergunung"

(status diatas dicetak rompak daripada fb rakan2)

langkah mengatasi :
1. mulakan tugasan dari awal, jgn tangguh2 lagi (sumpah sem depan xbuat lagi..janji saya sejak dari sem 1 lagi tapi xdikotakan lagi)
2. kurangkan berjalan2..
3. kurangkan layan lagu hindustan

kenapa tak siap esaimen?sebabnya kebanyakan esaimen perlu dihantar minggu ke 10.kalau dia mintak minggu ke5 ke, ke 6 ke..konpom dah siap kan..huk3..atau semua esaimen kena hantar esok, mesti malam ni dah siap..

dan..minggu ke10 akan berakhir xlama lagi..
boleh la saya berYES dengan family...
Ariani sem ni xbeli lagi...

YES! tunggu kedatanganku...26hb 11 ini...saya nak shoping gila2, nak pau witt sugar daddy..siaplah dia nanti..hehehhehehehehhehehhehehe (senyum dengan niat jahat)

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

takpe mula2 fenin dgn asiment pastu enjoy dgn mereward diri sendiri..hehe